熟成肉専門 ドライエイジングビーフ

熟成肉専門 但馬屋|黒毛和牛骨付き丸ごと一頭!日本初五十日間熟成肉・ドライエイジングビーフ

熟成肉専門 但馬屋 店舗情報
熟成肉専門 但馬屋 コンセプト
熟成肉専門 但馬屋 メニュー
熟成肉専門 但馬屋 ギャラリー
熟成肉専門 但馬屋 アクセス

熟成肉専門 但馬屋のエイジングは究極の熟成法「ドライエイジング」の方法で美味しい黒毛和牛をより美味しくしています

但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー
但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー ステーキ 但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー アラカルト 但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー ランチ

Vegetable

Garden Salad
¥800

Caesar Salad with Blue Cheese
¥1,000

Bagna Cauda
¥1,300

Grilled Vegetables of the Day
¥1,000

A la Carte

Beef Thigh Meat Carpaccio
¥2,000

Thigh Beef Tartare
¥1,500

Assortment of Three Types of Smoked Beef
¥1,400

Smoked Salmon
¥1,300

Assorted Cheese
¥1,400

The First Stomach Escargot-Style
¥1,200

Tongue Cooked in Red Wine
¥1,800

Cheek Beef with Cream
¥1,800

Grilled Hyakunichidori
(a brand chicken)
¥1,800

Flame-broiled Japanese Beef Sushi
(one kan, one sushi)
¥1,000

Soup of the Day
¥600

Dessert

Cheese Cake
¥1,000

Special Tiramisu
¥1,000

Gelato
¥800

Cafe

Coffee Matured at Freezing Temperature
¥600

Tea (Milk/Lemon/Straight)
¥600

※For payment, there will be an addition of 8% for consumption tax along with the price displayed.