熟成肉専門 ドライエイジングビーフ

熟成肉専門 但馬屋|黒毛和牛骨付き丸ごと一頭!日本初五十日間熟成肉・ドライエイジングビーフ

熟成肉専門 但馬屋 店舗情報
熟成肉専門 但馬屋 コンセプト
熟成肉専門 但馬屋 メニュー
熟成肉専門 但馬屋 ギャラリー
熟成肉専門 但馬屋 アクセス

熟成肉専門 但馬屋のエイジングは究極の熟成法「ドライエイジング」の方法で美味しい黒毛和牛をより美味しくしています

但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー
但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー ステーキ 但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー アラカルト 但馬屋 虎の門ヒルズ メニュー ランチ

Sirloin & Fillet
SIRLOIN&FILLET T-BONE STEAK


T-Bone Steak BLACK ANGUS(One piece) 700g
¥ 13,000

T-Bone Steak Japanese Black Beef(One piece) 800g
¥ 20,000

Fattened Long-Term Dry Aged Long-Term Japanese Black Beef
DRY AGED JAPANESE BEEF
Hiramatsu Ranch Contract Designated Store


Bone-Sirloin(One piece) 600g
¥ 10,000

Bone-Sirloin(Haif) 300g
¥ 6,000

Fillet 130g
¥ 8,000

Dry Aged Premier Japanese Black Beef
Above grade A4


Bone-Sirloin(One piece) 650g
¥ 15,000

Bone-Sirloin (half) 325g
¥ 9,000

Fillet 150g
¥ 10,000

Kobe Beef
Designated Store for Kobe Beef: Designated Registration number 418


Bone-Sirloin 800g
¥ 40,000

Rump 150g
¥ 8,000

Top Sirloin Butt 150g
¥ 7,500

Sirloin Butt 150g
¥ 6,000

Top Round 150g
¥ 6,000

Top Knuckle 150g
¥ 6,500

Tri-Tip 150g
¥ 6,500

Knuckle 150g
¥ 6,000

Bottom Round 150g
¥ 5,000

Set

Beef Thigh Meat Carpaccio/Bagna Cauda (Raw Vegetables Served with Dipping Sauce)
The First Stomach Escargot-Style/Salad/Bread
¥ 2,800
※Depending on the condition of supplies, some of the items may not be available. For details please ask the staff.
※For payment, there will be an addition of 8% for consumption tax along with the price displayed.